Maak een afspraak

Focus op u,
de klacht en
onze oplossing

Maak een afspraak

Zitten we bij u in de buurt?

Voor fysiotherapie in Amstelveen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben wij diverse specialisten voor u klaar staan. Onze locatie is gevestigd in het gezellige Oude Dorp van Amstelveen in de Stationsstraat 15-17. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact door te bellen, te mailen of ons contactformulier in te vullen.

Amstelveen Stationsstraat 15-17
020-6411642

Karel Muns

Sinds 1989

Al ruim meer dan 35 jaar zijn wij dé fysiotherapiepraktijk in Amstelveen. Onze therapeuten beschikken over uitgebreide kennis en specialisaties, maar hebben ook veel geleerd van onze patiënten. Bij ons vind je de juiste combinatie van kennis en ervaring voor optimale begeleiding en hulpverlening. Fysiotherapeuten zijn experts op het gebied van beweging en de impact hiervan op jouw gezondheid en kwaliteit van leven.

 • Contracten met alle zorgverzekeraars
 • Moderne kracht- en cardioapparatuur
 • Geen wachtlijsten
 • Ruime openingstijden
 • Gratis parkeergelegenheid

Meer dan
150 cliënten beoordelen ons met 5 sterren

Daar zijn we trots op

/
 • Ik ben uitermate tevreden met de behandeling en uitleg die ik bij Karel Muns heb gekregen. Naast de deskundige begeleiding was het ook nog een gezellige ervaring, hetgeen dokters en fysio bezoeken in de regel niet zijn. Een aanrader voor een ieder die een fysiobehandeling nodig heeft.

  Thijs Offenberg
 • Hele fijne fysio. Heel flexibel, weten wat ze doen en wisten de juiste diagnose bij mij te vinden. Ook hebben ze mij kunnen voorbereiden op mijn werk gerelateerde sporttesten, waar ik mijn twijfels over had ivm een blessure. Na de behandelingen nog altijd goed bereikbaar voor extra informatie/vragen. Ik zal de fysio ook zeker aanraden wanneer mensen in mijn omgeving een goede fysio zoeken!

  Armin de Vaan
 • Wederom heb ik een snelle afspraak gekregen en ben ik professioneel geholpen en is mij duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en hoe ik dit eventueel kan voorkomen. Een top fysiotherapie adres!

  Eric
 • Geopereerd aan mijn rug. Laatste 1,5 jaar veel pijn gehad en nauwelijks kunnen bewegen. Operatie goed gelukt, maar veel napijn en kon amper lopen. Begonnen met fysio bij Karel Muns. Wat een wereld van verschil. Heb mijn bewegingsvrijheid terug. Fantastische begeleiding.

  Cees
 • Al bijna 8 jaar doe ik mee met de fysio fitness groepstraining. Elke dinsdagavond eerst even het nare gevoel van “er naartoe moeten gaan”. Dan al snel de gezelligheid van de groep en na afloop een lekker voldaan gevoel. Warming up, training op diverse apparaten en eindigen met 10 minuten cardiofitness. Mij helpt het fit te blijven en ook heb ik veel minder vaak last van lage rugpijn. Prettig ook dat een professional in de gaten houdt wat je doet en zo nodig corrigeert.

  Arnoud
 • Buiten het feit dat er buitengewoon veel fysiotherapeuten lopen met veel ervaring en kunde van hun specialisatie heerst er ook een geweldige sfeer. Waar je goed kan oefenen en trainen. Een overzichtelijke ruimte waar je goed terecht kan.

  Wim
 • De fysio praktijk Karel Muns kan ik erg aanbevelen er loopt professioneel personeel rond met kennis van hun vakgebied. Er is altijd iemand waar je hulp aan kunt vragen ook als je daar zelf traint. De intake doen ze grondig en er wordt goed geobserveerd, zodat het zorgplan aangepast kan worden. Het personeel is er betrokken bij al hun cliënten.

  Margriet

Heeft u een klacht?

De therapeuten bij Karel Muns Fysiotherapie zijn gespecialiseerd in alles wat met bewegen te maken heeft. Heeft u een klacht? Maak een afspraak. Wij luisteren en zoeken naar de oorzaak en maken een plan om uw klacht te verhelpen.

Bekijk alle klachten

Schouderklachten

Schouderklachten kunnen flinke beperkingen veroorzaken in het dagelijkse leven. Wij zijn aangesloten bij het SchouderNetwerk.

Meer weten

Rugklachten

Rugklachten komen helaas veel voor, maar wij helpen u graag met het juiste advies en behandeling. Wij zijn aangesloten bij het RugNetwerk.

Meer weten

Geen verwijzing nodig!

Sinds 2006 kunt u zonder verwijzing van een arts of specialist bij één van onze therapeuten terecht, dit noem je Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). U kunt dus altijd bij ons terecht, bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen om uw klacht te bespreken.

Contact opnemen

Karel Muns voor kwaliteit

Wij kunnen bouwen op ruim 35 jaar ervaring en expertise. Naast de aanwezige kennis en specialisaties bij de therapeuten hebben wij veel geleerd van onze patiënten. Kennis en ervaring is in ons opzicht de juiste combinatie voor adequate begeleiding en hulpverlening.

Onze behandelmethodes