Maak een afspraak

Focus op u,
de klacht en
onze oplossing

Zitten we bij u in de buurt?

Voor fysiotherapie in Amstelveen of Uithoorn bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben wij de beste specialisten voor u klaar staan. Wilt u een afspraak maken neem dan contact op met één van onze locaties door te bellen of ons contactformulier in te vullen.

De Kwakel Noorddammerweg 30
0297-521539
Amstelveen Stationsstraat 15-17
020-6411642

Karel Muns

Sinds 1989

Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise zijn wij dé fysiotherapiepraktijk in Amstelveen en De Kwakel/Uithoorn. Onze therapeuten beschikken over uitgebreide kennis en specialisaties, maar hebben ook veel geleerd van onze patiënten. Bij ons vind je de juiste combinatie van kennis en ervaring voor optimale begeleiding en hulpverlening. Fysiotherapie gaat tegenwoordig verder dan alleen masseren; wij zijn experts op het gebied van beweging en de impact hiervan op jouw gezondheid en kwaliteit van leven.

 • Contracten met alle zorgverzekeraars, behalve CZ Just
 • Moderne kracht- en cardioapparatuur
 • (Spoed)afspraak mogelijk binnen 24 uur
 • Ruime openingstijden
 • Gratis parkeren voor de deur

Geen verwijzing nodig!

Sinds 2006 kunt u zonder verwijzing van een arts of specialist bij één van onze therapeuten terecht, dit noem je Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). U kunt dus altijd bij ons terecht, bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen om uw klacht te bespreken.

Klanten vertellen

 • Margie Meulenhoff58 jaar
  Dimitry heeft mij gehoord, behandeld en is met mij aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de behandelingen zijn verlopen. Niets is teveel en er wordt goed naar je geluisterd. Nogmaals zeer tevreden. Dit betreft niet alleen “mijn” fysiotherapeut zeker ook de praktijk en de mensen die er werken. Ga zo door!! Mijn complimenten! Zeker ook ten tijde van corona.
 • Thijs Offenberg77 jaar
  Ik ben uitermate tevreden met de behandeling en uitleg die ik van Karel Muns heb gekregen. Naast de deskundige begeleiding was het ook nog een gezellige ervaring, hetgeen dokters en fysio bezoeken in de regel niet zijn. Een aanrader voor een ieder die een fysiobehandeling nodig heeft.
 • Marca- jaar
  Karel en Dimitri hebben mij zo goed geholpen. Mijn voet was afgebroken, een open botbreuk. Aan een paar pezen hing mijn voet te bungelen. In een ziekenhuis hebben ze met platen de boel weer aan elkaar geschroefd. Daarna hebben Karel en Dimitri mij weer leren lopen en ik draag nu gewoon weer mijn schoenen met hakken en kan weer heel goed lopen. Alle lof!!
 • Armin de Vaan20 jaar
  Hele fijne fysio. Heel flexibel, weten wat ze doen en wisten de juiste diagnose bij mij te vinden. Ook hebben ze mij kunnen voorbereiden op mijn werk gerelateerde sporttesten, waar ik mijn twijfels over had ivm een blessure. Na de behandelingen nog altijd goed bereikbaar voor extra informatie/vragen. Ik zal de fysio ook zeker aanraden wanneer mensen in mijn omgeving een goede fysio zoeken!
 • Rene Alvares65 jaar
  Zeer prettige bejegening en vakkundige behandeling. Nu aantal keren geweest en zeer goed gevoel over. Zowel Karel, maar met name Dimitry erg begaan mer zijn vak en uitermate goede mensfactor. Top!
 • Ineke- jaar
  Als je een fysiotherapeut nodig hebt doe je nooit een vergeefs beroep op Karel. Ik ben door hem met succes behandeld voor een frozen shoulder, hij heeft de supervisie gehad tijdens het revalidatieproces na een nieuwe knie en recent kreeg ik een prima tip om de tintelingen in mijn voet te doen stoppen. Ik ben blij dat hij besloten heeft om voorlopig niet te stoppen met werken, want als ik hem nodig heb weet ik dat hij er voor me is.

Heeft u een klacht?

De therapeuten bij Karel Muns Fysiotherapie zijn gespecialiseerd in alles wat met bewegen te maken heeft. Heeft u een klacht? Maak een afspraak. Wij luisteren en zoeken naar de oorzaak en maken een plan om uw klacht te verhelpen.

Schouderklachten

Schouderklachten kunnen flinke beperkingen veroorzaken in het dagelijkse leven. Wij zijn aangesloten bij het SchouderNetwerk.

Rugklachten

Rugklachten komen helaas veel voor, maar wij helpen u graag met het juiste advies en behandeling. Wij zijn aangesloten bij het RugNetwerk.

Karel Muns voor kwaliteit

Wij kunnen bouwen op ruim 30 jaar ervaring en expertise. Naast de aanwezige kennis en specialisaties bij de therapeuten hebben wij veel geleerd van onze patiënten. Kennis en ervaring is in ons opzicht de juiste combinatie voor adequate begeleiding en hulpverlening.