Maak een afspraak

Heeft u een klacht?

Bij Karel Muns werken meerdere fysiotherapeuten die je kunnen helpen met je klacht. Neem contact met ons op voor advies.

Revalidatie na operatie of trauma

U krijgt een operatie of heeft een operatie gehad? onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u weer op de been.

Schouderklachten

Schouderklachten kunnen flinke beperkingen veroorzaken in het dagelijkse leven. Wij zijn aangesloten bij het SchouderNetwerk.

Knie, enkel of heupklachten

Heeft u klachten aan de knie, enkel of heup? Laat de oorzaak dan uitgebreid onderzoeken door één van onze fysiotherapeuten.

Nekklachten

De oorzaken van nekklachten zijn heel verschillend. Laat uw klacht door ons onderzoeken en behandelen.

COPD

De afkorting COPD staat voor Chronic Obstructive Pulmonary Disease. Wij bieden therapiemogelijkheden aan, persoonlijk en in groepsverband.

Sportklachten

Sporten is goed voor lichaam en geest, maar kan ook voor blessures zorgen. Onze fysiotherapeuten kunnen u hierbij helpen.

Rugklachten

Rugklachten komen helaas veel voor, maar wij helpen u graag met het juiste advies en behandeling. Wij zijn aangesloten bij het RugNetwerk.

Artrose

Heeft u last van stijve en/of pijnlijke gewricht(en)? Neem dan contact op voor een uitgebreid onderzoek van uw klachten, mogelijk heeft u artrose.

Overige klachten

Staat uw klacht er niet tussen? Klik dan hier om te zoeken naar informatie over uw klacht.

Staat uw klacht er niet tussen?

Onze specialisten helpen u graag de oorzaak te achterhalen en u met uw klachten te helpen. Samen komen we tot de kern van uw klacht.

De Kwakel Noorddammerweg 30
0297-521539
Amstelveen Stationsstraat 15-17
020-6411642