Maak een afspraak

Artrose

Heeft u last van stijve en/of pijnlijke gewricht(en)? Neem dan contact op voor een uitgebreid onderzoek van uw klachten, mogelijk heeft u artrose.

Is de pijn te verlichten?

Hoe kan ik hier mee om gaan?

Pijn verlichting.

Voelen uw gewrichten stijf aan en doet het pijn als u ze beweegt? U denkt misschien dat het beter is om beweging te voorkomen, maar dat is vaak niet zo. Hiermee is de kans dat mogelijkheden beperkter raken vrij groot. Door te bewegen zullen de klachten minder snel optreden.

Onze fysiotherapeuten onderzoeken de mate van uw klachten en stellen een persoonlijk behandelplan samen met u op. Het doel is om een actievere levensstijl aan te leren, maar ook om inzicht te krijgen in de klachten. De kwaliteit van leven verbetert met een actieve levensstijl. Meer bewegen = minder stijfheid en pijn op de langere termijn.

Onze fysiotherapeuten kunnen u de benodigde informatie geven over de aard van de klachten, het verwachtingspatroon en wat de behandeling inhoudt. Neem hiervoor contact op met een van onze therapeuten.

* Voor artrosebehandelingen van de heup of knie worden door de nederlandse zorgverzekering 12 behandelingen (per jaar) vergoed, hiervoor is vaak wel een verwijzing van de behandelend arts/huisarts nodig i.c.m. een röntgenfoto van het gewricht. Deze behandelingen vallen onder de basisverzekering, dus kunnen ook het eigen risico aanspreken.

Heeft u last van artrose?

Bij Karel Muns kunnen wij u helpen! Neemt contact op met 1 van onze locaties voor een afspraak.

De Kwakel Noorddammerweg 30
0297-521539
Amstelveen Stationsstraat 15-17
020-6411642