Maak een afspraak

Game Ready

Als een van de weinige praktijken in Amstelveen zijn wij in het bezit van een Game Ready systeem, dit cryotherapy apparaat is van onschatbare waarde na uw operatie, trauma, ontsteking en/of zwellingsklachten.

Snel herstellen, of het nu gaat om een topatleet of een doorsnee actief persoon, niemand zit te wachten op een langdurig herstel van spier-, pees- en botletsel. RICE (Rest, Ice, Compression and Elevation) is een bewezen methode voor revalidatie en behandeling. Game Ready biedt regelbare koudetherapie en cyclische compressie in één gebruiksvriendelijk systeem. Zo zijn twee gecompliceerde methodes eenvoudig toe te assen. Game Ready is een krachtig hulpmiddel voor herstel en behandeling van weefselblessures en postoperatieve zorg. 

Het Game-Ready systeem is een aanpasbare koudetherapie met cyclische compressie. Het is bewezen dat koudetherapie pijn, spierkrampen, weefselschade en zwellingen vermindert. Het is bewezen dat compressie zwellingen beperkt, oedeemvorming controleert en het genezingsproces versnelt. Daarbij is bewezen dat cyclische compressie in een klinische omgeving effectiever is dan statische compressie. De cyclische compressie zorgt ervoor dat de bandage zich aanpast aan de contouren van het lichaam voor betere koudetherapie.

Er zijn meerdere opzetstukken om aan te sluiten op het systeem. Onder andere voor enkel, kuit, knie, heup en schouder. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak om te kijken of deze therapie voor u geschikt is.

Wij hebben het Game-Ready systeem alleen op de locatie stationsstraat.

De Game Ready wordt o.a. gebruikt door: Ajax, PSV, Feyenoord, Nederlands Elftal en diverse topsportbonden.