Maak een afspraak

Schouderklachten

Schouderklachten kunnen flinke beperkingen veroorzaken in het dagelijkse leven. Wij zijn aangesloten bij het SchouderNetwerk.

Ah! M'n schouder doet pijn! Wat nu?

Oorzaken en behandelingen.

Schouderklachten zijn zeer vervelend en kunnen ervoor zorgen dat u flink beperkt wordt in het uitvoeren van uw dagelijks activiteiten. Schouderklachten kunnen ontstaan door verschillende factoren. Hoe deze klachten het beste behandeld kunnen worden is afhankelijk per persoon en de oorzaak van de klachten. Hieronder ontdekt u welke soorten schouderklachten er zijn, welke symptomen daarbij horen en welke behandelmethoden er zijn. Staat uw klacht er niet tussen, neem dan contact met ons op om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Veelvoorkomende schouderklachten
- SAPS (SubAcromiaal Pijn Syndroom)
- Rotator cuff problematiek
- Impingement
- Instabiliteit
- Frozen shoulder
- Peesaandoeningen/onstekingen
- Slijmbeursontsteking (bursitis)
- Fracturen
- Sleutelbeenproblematiek
- Thoracic Outlet Syndrome (TOS)
- Klachten na operatie (bijv. barbotage/nettoyage/SLAP/Neer plastiek)

Oplossingen en tips

Schouderklachten kunnen dermate vervelend zijn dat je zo snel mogelijk een afspraak wil maken. Pijn in de schouder kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een verkeerde beweging waardoor je acuut last hebt, een langdurige verkeerde houding, een ongeluk of een trauma. Vaak is het een combinatie van verschillende factoren.

Wij zijn tevens aangesloten bij het Schoudernetwerk. Hierdoor kunnen wij kwalitatieve zorg leveren in het geval van schouderklachten.

Maak een afspraak.

Bij Karel Muns werken 13 fysiotherapeuten die je kunnen helpen met je klacht. Neem contact met ons op voor advies en behandeling.

De Kwakel Noorddammerweg 30
0297-521539
Amstelveen Stationsstraat 15-17
020-6411642