Maak een afspraak

Karel Muns

  • Fysiotherapeut
  • Schouder specialist
  • Golf fysio
  • Dry Needling
  • SchouderNetwerk
  • Directie
  • Shockwave

Karel is naast fysiotherapeut ook de oprichter van Karel Muns Fysiotherapie.  Hij heeft zijn passie voor fysiotherapie ontwikkeld tijdens zijn studie aan de SAFa, de voorloper van de Hogeschool van Amsterdam, waar hij in 1981 is afgestudeerd.

 

Karel gelooft sterk in het leveren van hoogwaardige fysiotherapeutische zorg, waarbij samenwerking met zijn collega's centraal staat. Zijn doel is om de patiënt de best mogelijke zorg te bieden, in een omgeving waar ze zich op hun gemak voelen.

 

Voor Karel staat het tevreden gevoel van de patiënt centraal. Hij wil dat patiënten niet alleen met een glimlach de deur uitgaan, maar ook graag terugkomen. Het is essentieel dat ze zich thuis voelen tijdens hun behandeling en vertrouwen hebben in de geboden zorg.

 

Karel heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in orthopedische en postoperatieve behandelingen, met een focus op de schouder, knie, enkel en heup. Hij heeft talloze cursussen gevolgd om zijn kennis en vaardigheden op peil te houden, waaronder het Athletic Skills Model, Chronisch Zorgnet en een holistische benadering van blessures. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in golf (PGA) en heeft hij meer dan 20 jaar ervaring als coach in hockey op hoog niveau en tennis.

 

Naast zijn werk in de fysiotherapie heeft Karel altijd van sport gehouden. Hij heeft jarenlang gehockeyd, geturnd en getennist, maar tegenwoordig geniet hij vooral van golfen en skiën. Zijn ervaring als coach in hockey en tennis heeft zijn inzicht in sportblessures en revalidatie verder verdiept.

 

Karel kijkt ernaar uit om u te verwelkomen bij Fysiotherapie Karel Muns, waar uw gezondheid en welzijn zijn hoogste prioriteit zijn.

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

e-mail: karel.muns@karelmuns.nl
telefoon: 020 641 16 42

Afspraak maken

Wil je graag dat Karel jou helpt met je klachten. Neem dan contact met ons op en vraag naar Karel.