Maak een afspraak

Dimitry Roschar

  • Fysiotherapeut
  • Personal Trainer
  • Echografist
  • Sportrevalidatie
  • Directie
  • Schouder en knie specialist

Wie ben ik?

Opleiding en specialiteiten

Sinds 2017 is hij werkzaam als fysiotherapeut, echografist en personal trainer bij Karel Muns. Sinds 2021 ook directie van de locatie aan de Stationsstraat. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in de (sport)fysiotherapie en is al van jongs af aan bezig met sport, bewegen en gezondheid. De afgelopen jaren heeft hij zich steeds meer verdiept in algehele gezondheid, voeding en lifestyle en combineert dit met krachttraining/fitness.

Hij heeft zich gespecialiseerd in schouder- en kniegerelateerde klachten, met name op het gebied van orthopedische revalidatie. Door zijn gecertificeerde specialisatie in echografie is hij in staat om bepaalde klachten beter in beeld te brengen en een inschatting te maken van mogelijke schade en het te verwachten herstel. Daarnaast is hij aangesloten bij het RugNetwerk.

Als gecombineerde Personal Trainer en fysiotherapeut biedt hij persoonlijke begeleiding voor mensen met lichamelijke klachten. Hij geeft 1-op-1 training, duo trainingen, HITT (High Intensity Interval Training), bootcamps en small group trainingen. Ook voor loopanalyse en trainingen kunt u bij hem terecht.

Hij heeft jarenlange ervaring als hockeytrainer bij onder andere hockeyclubs HIC en VVV (junioren en senioren). In 2017, 2018 en 2019 was hij ook trainer/coach bij Masters hockey Nederland (veteranen).

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

e-mail: dimitry.roschar@karelmuns.nl
telefoon: 020 641 16 42

Afspraak maken

Wil je graag dat Dimitry jou helpt met je klachten. Neem dan contact met ons op en vraag naar Dimitry.