Maak een afspraak

Dimitry Roschar

  • Fysiotherapeut
  • Personal Trainer
  • Echografist
  • Schouder specialist
  • Sportrevalidatie
  • Directie

Wie ben ik?

Opleiding en specialiteiten

Sinds 2017 werk ik bij Karel Muns als fysiotherapeut, echografist, personal trainer en sinds 2021 ook als mede-eigenaar/directie van de locatie Stationsstraat.

Ik heb verschillende ervaringen in de (sport)fysiotherapie. Daarnaast ben ik van jongs af aan met sport bezig geweest. De laatste jaren ben ik steeds meer bezig met algehele gezondheid, voeding en lifestyle, dit combineer ik met krachttraining/fitness.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd op schouder- en kniegerelateerde klachten met name op het gebied van orthopedische revalidatie (voorste kruisband, nieuwe knie/heup, operaties/fracturen en bijv. spier en peesscheuren). Door middel van mijn gecertificeerde specialisatie in de echografie ben ik ook in staat om bepaalde klachten in beeld te brengen. Hierdoor kan ik een betere inschatting geven op basis van mogelijke schade, maar ook op het gebied van herstel en of het veilig is om weer te gaan sporten/bewegen. Ten slotte ben ik aangesloten bij het RugNetwerk.

De combinatie Personal Training en fysiotherapeut zijn de perfectie combinatie om mensen met lichamelijk klachten persoonlijk te begeleiden. Ik geef 1-1 training, duo trainingen, HITT (High Intensity Interval Training), bootcamps en small group trainingen. Ook voor loopanalyse en training kunt u bij mij terecht.

Ten slotte heb ik jarenlang ervaring in geven van hockeytraining. Onder andere bij hockeyclubs HIC en VVV (junioren en senioren) en ben ik trainer/coach in 2017/2018/2019 geweest bij Masters hockey Nederland (veteranen).

Wilt u meer weten neem dan contact met mij op via onderstaande informatie.

e-mail: dimitry.roschar@karelmuns.nl
telefoon: 020 641 16 42

Afspraak maken

Wil je graag dat Dimitry jou helpt met je klachten. Neem dan contact met ons op en vraag naar Dimitry.