Dimitry Roschar

  • Fysiotherapeut
  • Personal Trainer
  • RugNetwerk
  • Orthopedische revalidatie

Wie ben ik?

Opleiding en specialiteiten

Ik werk sinds 2017 bij Karel Muns als fysiotherapeut en (personal) trainer. Ik heb verschillende ervaringen in de (sport)fysiotherapie opgedaan. Ook ben ik zelf vrij actief geweest in verschillende sporten zoals; hockey, voetbal, judo, tennis en meer. De laatste jaren hou ik mezelf bezig met krachtsport/fitness & gezondheid en geef ik ook personal training en lessen in groepsverband.

Tevens ben ik actief als hockeytrainer bij o.a. HIC en VVV en ben ik actief geweest als trainer/coach in 2017 (EK Tilburg, Dames 40+) en 2018 (WK Barcelona, Dames 45+) Masters hockey Nederland (veteranen).

In de praktijk begeleid ik veel patiënten na een operatie (orthopedische revalidatie), zoals een nieuwe knie, heup of kruisband. Ook ben ik aangesloten bij het RugNetwerk en zie ik veel schouder-gerelateerde klachten.

U kunt dus zeker bij mij terecht voor verschillende sport-gerelateerde blessures. Ik ben tevens als fysiotherapeut aanwezig op hockeyclub MHC Amstelveen voor een spreekuur op donderdagavond, neem hiervoor meer contact met mij op via onderstaande informatie.

Ten slotte werk ik in de praktijk veel met kinderen. Dit kan gaan om bijvoorbeeld revalidatie na breuk of operatie of blessures/klachten bij sporten, vaak vanaf 6 jaar. 

e-mail: dimitry.roschar@karelmuns.nl
telefoon: 020 641 16 42

Afspraak maken

Wil je graag dat Dimitry jou helpt met je klachten. Neem dan contact met ons op en vraag naar Dimitry.