Dimitry Roschar

  • Fysiotherapeut
  • Personal Trainer
  • Echografist
  • Schouder specialist
  • Sportrevalidatie

Wie ben ik?

Opleiding en specialiteiten

Ik werk sinds 2017 bij Karel Muns als fysiotherapeut en Personal Trainer.

Ik heb verschillende ervaringen in de (sport)fysiotherapie. Daarnaast ben ik zelf actief geweest in verschillende sporten zoals; hockey, voetbal, judo, tennis en meer. De laatste jaren ben ik bezig met algehele gezondheid, voeding en lifestyle, dit combineer ik met krachttraining/fitness.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd op schouder- en kniegerelateerde klachten en op het gebied van orthopedische revalidatie (VKB, TKP, THP, TSP, fracturen). Ook ben ik aangesloten bij het RugNetwerk en werk ik volgens de wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen.

Ook ben ik gecertificeerd in het gebruik van echografie, hiermee kan ik uw klachten in beeld brengen. Daardoor kan ik een betere inschatting geven op basis van mogelijke schade, maar ook op het gebied van herstel en of het veilig is om weer te gaan sporten/bewegen.

De combinatie Personal Training en fysiotherapeut zijn de perfectie combinatie om mensen met lichamelijk klachten persoonlijk te begeleiden. Ik geef 1-1 training, duo trainingen, HITT (High Intensity Interval Training), bootcamps en small group trainingen. Ook voor loopanalyse en training kunt u bij mij terecht.

Ten slotte heb ik jarenlang ervaring in geven van hockeytraining. Onder andere bij hockeyclubs HIC en VVV (junioren en senioren) en ben ik trainer/coach in 2017/2018/2019 geweest bij Masters hockey Nederland (veteranen).

Wilt u meer weten neem dan contact met mij op via onderstaanden informatie.

e-mail: dimitry.roschar@karelmuns.nl
telefoon: 020 641 16 42

Afspraak maken

Wil je graag dat Dimitry jou helpt met je klachten. Neem dan contact met ons op en vraag naar Dimitry.