Maak een afspraak

Sam Zalman

  • Fysiotherapeut
  • Personal Trainer

Wie ben ik?

Opleiding en specialiteiten

Ik ben Sam! Ik werk sinds 2020 bij Karel Muns als fysiotherapeut, personal trainer en groepstrainer.

Zelf ben ik erg actief bezig en help ik graag andere ook een actieve leefstijl te ontwikkelen. Op dit moment ben ik voornamelijk bezig met zaalvoetbal en fitness maar ik ben ook bekend met judo, veldvoetbal en tennis. Ik fungeer op dit moment als fysiotherapeut en heb aspiraties om de master sportfysiotherapie te doen. Zo zal ik in staat zijn sport gerelateerde klachten optimaal te kunnen behandelen en mijn nieuwe kennis efficiënt en gericht toe te passen. Naast het sportieve gedeelte ben ik een sympathieke jongen die altijd graag mensen helpt met de kennis en vaardigheden die ik bezit. 

Ik heb op dit moment ervaring als fysiotherapeut en medische staf in het veldvoetbal. Ik heb mee mogen draaien met voetbalclubs zoals DRC, SDZ en Sporting Martinus, waarbij ik veel verschillende sport gerateerde blessures heb mogen behandelen en begeleiden. 

Tot slot geef ik naast fysiotherapeutische zorg ook HIIT (High Intensity Interval Training), groepstraining en personal training. Het combineren van fysiotherapeutische kennis met fitnesskennis is essentieel voor de nieuwe manier van fysiotherapie. Bewegen op maat speelt voor mij dan ook een cruciale rol in het behandelproces.

Ik help u graag uw lichamelijke klachten te overwinnen en zie u dan ook graag tegemoet in de praktijk op de stationsstraat!

Afspraak maken

Wil je graag dat Sam jou helpt met je klachten. Neem dan contact met ons op en vraag naar Sam.