Maak een afspraak

Gino van Veldhuizen

  • Fysiotherapeut
  • Manueel therapeut
  • GLI (gecombineerde leefstijl interventie)

Gino is een jong en enthousiast lid van het team bij Karel Muns Fysiotherapie. Hij is sinds 2019 werkzaam is als fysiotherapeut. Gedurende zijn carrière heeft hij een ervaring opgedaan in het behandelen en begeleiden van (top)sporters. Hij heeft gewerkt met teams zoals AFC Ajax, FC Volendam en bij de judoschool Judo Yushi. Naast zijn affiniteit met sport heeft hij ook een passie voor het begeleiden van mensen met gezondheidsproblemen.

 

In 2023 heeft Gino de driejarige masteropleiding tot orthopedisch manueel therapeut succesvol afgerond, waardoor hij gespecialiseerd is in wervelkolom- en gewrichtsklachten. Tijdens deze studie heeft hij intensief samengewerkt met psychosomatisch- en sportfysiotherapeuten om een holistische benadering te ontwikkelen.

 

Voor Gino is menselijk contact het belangrijkste aspect van fysiotherapie. gelooft sterk in het belang van een persoonlijke aanpak, waarbij ze zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.

 

Naast zijn masteropleiding heeft Gino ook een cursus gevolgd in verdieping in de topsport, waarbij hij ervaring heeft opgedaan bij AFC Ajax. Daarnaast heeft hij een minor gevolgd in kinderfysiotherapie en is hij bekwaam in het toepassen van medical tape. Gino is ook verantwoordelijk voor het begeleiden van de GLI (Gecombineerde Leefstijlinterventie) groep bij Karel Muns Fysiotherapie, waarbij hij zijn expertise en ervaring inzet om mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Hij heeft hiervoor een specifieke cursus gevolgd om zijn kennis en vaardigheden op het gebied van leefstijlinterventies te versterken.

 

Buiten zijn werk als fysiotherapeut is Gino een actieve sporter. Hij beoefent onder andere voetbal, tennis, padel en fitness. Zijn passie voor sport draagt bij aan zijn begrip en empathie voor de uitdagingen waarmee zijn patiënten worden geconfronteerd tijdens hun revalidatieproces.

 

Gino kijkt ernaar uit om u te verwelkomen bij Fysiotherapie Karel Muns, waar hij zich inzet om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken met een persoonlijke en deskundige aanpak.

 

e-mail: gino.vanveldhuizen@karelmuns.nl
telefoon: 020 641 16 42

 

Afspraak maken

Wil je graag dat Gino jou helpt met je klachten. Neem dan contact met ons op en vraag naar Gino.