Maak een afspraak

Vacature fysiotherapeut(e) Amstelveen

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons team in Amstelveen, bekijk onze vacature!

Vacatures bij Fysiotherapie Karel Muns

Wat krijg je?

- Salaris van €2.850 - €5800,- bruto p/m bij 38 uur

- Aantal uren in overleg

- Opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden

 

Hey fysio!

 

Word jij onze nieuwe collega op onze locatie in Amstelveen? Wij zijn per direct op zoek naar een collega fysiotherapeut voor onze locatie in het gezellige 'Oude dorp'. Bij ons staat gezelligheid en zorg voor de patiënt centraal. Ook beginnende fysiotherapeuten zijn van harte welkom. We bieden dan een individueel begeleidingstraject om je te ondersteunen in je ontwikkeling.

 

Een van de voordelen van werken bij Fysiotherapie Karel Muns is onze gezellige werkcultuur. Je komt te werken met een hecht team bestaande uit 6 fysiotherapeuten, 4 fysio-assistenten, 1 fitnessinstructrice en 1 back-office medewerker. Op onze andere locatie werken nog eens 5 andere fysiotherapeuten. We geloven sterk in samenwerking en daarom werken we intern ook nauw samen met andere disciplines, zoals diëtisten, podotherapeuten en oefentherapeuten. Daarnaast participeren wij actief in het WSV Keizer Boven West. Bovendien begeleiden we altijd fysiotherapeuten in opleiding, waardoor je de mogelijkheid hebt om je kennis en ervaring te delen en anderen te helpen groeien.

 

Bij Fysiotherapie Karel Muns hebben we uitstekende faciliteiten om onze patiënten te behandelen. We beschikken over een ruime oefenzaal met moderne Technogym apparatuur, waardoor we vrijwel elke patiënt kunnen helpen. Daarnaast zijn we aangesloten bij verschillende netwerken, zoals het Chronisch ZorgNet, SchouderNetwerk, RugNetwerk en ReumaNet. Ook hebben we specialisaties op het gebied van manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie en echografie.

 

Naast de gezellige werksfeer en goede faciliteiten zijn er ook tal van andere voordelen van werken bij Fysiotherapie Karel Muns. We organiseren elk kwartaal een teamuitje om de teamgeest te versterken en te ontspannen buiten de werkomgeving. Elke maand hebben we een teamoverleg waarin we kennis delen en samenwerking bevorderen. Daarnaast bieden we flexibele werktijden die bespreekbaar zijn, zodat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.

 

Als onderdeel van ons team krijg je sportieve Adidas werkkleding en elk jaar een kerstpakket en kerstdiner om de feestdagen te vieren. Je hebt vrij op officiële feestdagen en we bieden flexibiliteit met betrekking tot vakantiedagen. Bovendien kun je gratis gebruikmaken van onze fitnessfaciliteiten en vergoeden we volledig je KNGF-lidmaatschap. Daarnaast ontvang je een maandelijkse vergoeding voor je telefoonabonnement.

 

Bij Karel Muns bieden we ook een garantiesalaris aan. Dit betekent dat je elke maand een vast salaris ontvangt, zelfs als je agenda tijdelijk minder gevuld is. Daarnaast hebben we een overwerkregeling waarbij elke drie maanden het overwerk voor 100% wordt uitbetaald. Op deze manier willen we je inkomenszekerheid bieden en je in staat stellen om je te concentreren op het leveren van hoogwaardige zorg aan onze patiënten.

 

Wat betreft het salaris, bieden we een aantrekkelijk salarispakket aan. Als starter kun je rekenen op een salaris van minimaal €2.850,- bij een 38-urige werkweek. Voor fysiotherapeuten met een specialisatie, zoals manuele therapie, kan het salaris oplopen tot ongeveer €5.800,-. We streven ernaar om een competitief salaris aan te bieden dat recht doet aan je ervaring en expertise.

 

Kortom, als je bij ons komt werken als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Karel Muns in Amstelveen, kun je rekenen op een warme en gezellige werkcultuur waarin zorg voor de patiënt centraal staat. Je werkt samen met een ervaren en betrokken team, hebt toegang tot moderne faciliteiten en krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van interne samenwerking en een opleidingsbudget. Daarnaast zijn er verschillende voordelen, zoals teamuitjes, flexibele werktijden, sportieve Adidas werkkleding en diverse vergoedingen. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin je kunt gedijen als fysiotherapeut en waarin jouw welzijn en groei centraal staan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen als onderdeel van ons team in Amstelveen!

18 mei 2023

Contact opnemen

Maakt al dat interessante nieuws je nieuwsgierig naar onze praktijk? Kom een keer langs om kennis te maken bij 1 van onze praktijken in Amstelveen of Uithoorn!