Maak een afspraak

Parkeren bij locatie Stationsstraat

U kunt bij ons gratis parkeren, indien u slecht ter been bent kant dat direct voor de deur.

Parkeren kan gratis bij ons op beide locaties op loopafstand. Sinds begin 2022 staan er paaltjes voor de toegang tot het oude dorp om deze autoluw te maken. 

U kunt altijd (gratis) parkeren op de parkeerplaatst naast The Winekitchen at Sea. Let op de rechterzijde is blauwe zone. Ook bij het gemeentehuis van Amstelveen of verderop in de wijk kunt u gratis staan.

Als u slecht ter been bent of er is geen parkeerplek kunt u een weekcode (die verandert elke week) bij ons aanvragen waarmee u toegang krijgt tot het oude dorp om daar in de blauwe zone (1,5 uur) te kunnen parkeren. U vraagt deze van tevoren bij ons aan telefonisch of per mail.

Op het paaltje staat aangegeven waar u de code moet intoetsen. Voor de volledigheid: dat is onderin op het verticale zwarte nummerpaneel. U drukt de viercijverige code in en drukt dan op E. Het paaltje zakt vanzelf naar beneden en als de lichten groen worden kunt u doorrijden. 

Om uit te rijden kunt u gewoon voor het paaltje gaan staan, deze gaat dan vanzelf naar beneden.

LET OP: niet achter een andere auto aanrijden, het paaltje gaat direct weer omhoog na elke auto, ook bij het uitrijden.

Dimitry Roschar 25 juli 2022

Contact opnemen

Maakt al dat interessante nieuws je nieuwsgierig naar onze praktijk? Kom een keer langs om kennis te maken bij 1 van onze praktijken in Amstelveen of Uithoorn!