Amstelveen De Kwakel Uithoorn


De fittesten werken motiverend en preventief. Het tijdig ontdekken van een hoge bloeddruk of hoog cholesterolgehalte is belangrijk om gelijk actie te ondernemen voordat het erger wordt. De fitheidstesten zijn zeer geschikt om iedereen te confronteren met zijn gezondheid en hem te motiveren zijn levensstijl te verbeteren wanneer nodig. De fitheidstesten geven een eerlijk beeld van uw huidige fitheid. Een fittest wordt altijd afgenomen door één fysiotherapeut. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Gewicht en lengte
  • Bloeddruk en hartslag
  • Vetpercentage en Body Mass Index (BMI)
  • Longfunctie en longcapaciteit
  • Uithoudingsvermogen (algehele conditie)

NB: aanvullende testen kunnen op aanvraag plaatsvinden

 

 

Hoe gezond is uw bedrijf?

Om ziekteverzuim te voorkomen, is het belangrijk om gezonde en fitte werknemers te hebben. Via de fittesten bieden wij u de kans om de gezondheidsstatus van uw bedrijf in kaart te brengen.

Na de fittesten ontvangt u een rapportage*, waaruit duidelijk wordt hoe groot de risicogroep binnen uw bedrijf is en waar de aandachtspunten liggen. Dit geeft u een uitgangspunt voor preventie en het aanpakken van ziekteveruim.

*De rapportage is gebaseerd op de gehele groep geteste medewerkers. Individuele resultaten blijven vertrouwelijk, maar zijn eventueel beschikbaar te stellen aan uw bedrijfsarts.

 

hockey.jpg
wrestling.jpg
boxing.jpg
roller.jpg
boxing.jpg
gymnastic.jpg