Savornin Lohmanlaan | Tel: 020-7979852
Stationsstraat | Tel: 020-6411642
Amstelhof | Tel: 0297-521539

Karel Muns Fysiotherapie - De Beste Fysiotherapeuten in Amstelveen en Omgeving!

Karel Muns Fysiotherapie is gespecialiseerd in meerdere vormen van therapie. Wij helpen u graag in één van onze 3 locaties in Amstelveen of de Kwakel. Bel of mail ons met al uw vragen of voor het maken van een afspraak.

Bel Amstelveen Savornin Lohmanlaan

Bel Amstelveen Stationsstraat

Bel De Kwakel Amstelhof


Algemene fysiotherapie

Vraag een consult aan


Wilt u direct een afspraak maken? Vul dan hier uw contact gegevens in en wij zullen op werkdagen binnen 24 uur contact opnemen.


* verplichte velden

Wat bieden wij?

Maatwerk

De ene patient is de andere niet. Afhankelijk van uw conditie en klachtenpatroon krijgt u uw eigen behandeltraject. Na de fysiotherapeutische intake en het onderzoek wordt er een individueel plan van aanpak voor u opgesteld. Afhankelijk van uw klachten kunnen wij gebruik maken van diverse benaderingswijzen, denk aan oefentherapie, massage, ultra-geluid, mobilisaties, voorlichting, enz. Een combinatie hiervan leidt meestal tot het gewenste resultaat.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in de Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg en in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De fysiotherapeuten volgen cursussen en nascholing om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. U kunt bij ons op de beste zorg rekenen.

Contact met uw huisarts of specialist

Communicatie en coördinatie rondom de zorg vinden wij belangrijk, daarom houden wij uw huisarts of specialist op de hoogte over het behandelverloop. Zij worden tijdens of na het behandeltraject schriftelijk en zonodig telefonisch geïnformeerd over het verloop en de resultaten van de behandeling, tenzij u aangeeft dat u dit niet wilt.

Karelmuns.nl plaatst cookies in je browser die wij gebruiken voor functionele, analytische en marketing doeleinden.
Akkoord