Amstelveen De Kwakel Uithoorn


De voetzoolreflexmassage is een drukpuntbehandeling van de zenuwuiteinden van de voeten. Door massage van de zones kan men spanningen opheffen, de eigen genezingskracht van het lichaam stimuleren en het immuunsysteem versterken.

Hoe werkt voetzoolreflexmassage

Wanneer een orgaan slecht functioneerd hindert dit de bloedsomloop en laat op die manier afvalstoffen achter. De afvalstoffen zakken langzaam naar het laagste punt, de voeten, en gaan daar kristalliseren. De kristallen op hun beurt verstoren de energiebanen waardoor het orgaan minder energie krijgt, waardoor de kwaal verergert.

Door deze verstoorde reflexpunten op een welbepaalde manier te masseren dwingen we de kristallen terug in de bloedbaan. Zo wordt de energiebaan gedeblokkeerd en de kristallen worden geëlimineerd via nieren, darmen, lymfen en huid. De energie kan weer vrij stromen en het lichaam kan herstellen dankzij de goede toevoer van bloed en energie. Zo kan voetzoolreflexmassage helpen psychische of lichamelijke stoornissen of klachten te verminderen of te laten verdwijnen.

Op onze locatie Amstelhof kunt u terecht bij onze sportmasseur Jack Kruyswijk. Bij de locatie Stationsstraat werken wij samen met Caroline Borst Voetreflexologie

Untitled-1.jpg
running.jpg
hockey.jpg
volley.jpg
swimming.jpg
running.jpg