Amstelveen De Kwakel Uithoorn

Thaise massage

De traditionele Thaise massage is een buitengewone 2500 jaar oude geneeskunst, gebaseerd op oefeningen en yoga. Deze massage is wereldwijd bekend als de WatPo massage. Thaise massage is een combinatie van rustige bewegingen, rangschikking van bewegingen, acupressure, reflexologie, energetische werking en rekken. Spieren worden opgerekt, innerlijke organen worden gestimuleerd, de vitaliteit neemt toe en een diepe staat van rust kan worden bereikt. De rekbewegingen zorgen voor een grotere flexibiliteit en verlossen het lichaam van spanningen. De massage werkt heilzaam bij stress en vermoeidheid, maar kan ook pijnklachten zoals spierpijn, hoofdpijn en gewrichtsklachten verlichten.

Startend met de voeten, omhoogwerkend naar het hoofd, wordt het lichaam gemasseerd, gebogen, gestretcht en losgemaakt via vier verschillende posities: voorkant, zij, achterkant en zittend. Dit geeft de therapeut de mogelijkheid om een groot aantal yoga-stretch bewegingen te maken en ook drukpunten en spieren te bewerken die normaal moeilijk te bereiken zijn vanaf de buitenkant van het lichaam.

Thaise massage is zeer therapeutisch, beweeglijk en meditatief. Voor een optimaal resultaat is een behandeling van minimaal 1 uur gewenst. Onze ervaren sportmasseur Jack Kruyswijk is in Thailand opgeleid volgens de methode die wordt gebruikt op de wereldberoemde massageschool van de Wat Pho tempel in Bangkok.

boxing.jpg
hockey.jpg
roller.jpg
gymnastic.jpg
gymnastic.jpg
wrestling.jpg