Amstelveen De Kwakel Uithoorn


Hartfalen is een chronische aandoening. Als gevolg van deze aandoening kan het zijn dat u problemen ervaart in het dagelijks leven, bijvoorbeeld dat u sneller moe bent dan voorheen of moeite heeft bepaalde activiteiten uit te voeren. Door middel van gerichte training is er iets te doen aan deze klachten. 

U kunt bij ons onder deskundige begeleiding van een speciaal opgeleide fysiotherapeut trainen om de kracht en het uithoudingsvermogen te verbeteren, met als doel activiteiten te hervatten met zo min mogelijk beperkingen. Ons programma duurt drie maanden waarbij twee keer per week getraind wordt, één keer per week in de oefenzaal en één keer per week in het zwembad. Indien u niet graag in het zwembad traint is het mogelijk om twee keer in de oefenzaal te trainen.

Het doel van het programma is om u te begeleiden en te stimuleren om na drie maanden zelfstandig uw activiteiten weer op te pakken. Naast het werken naar uw persoonlijke doelen door middel van kracht en conditie training, zullen we aandacht besteden aan het leren aanvoelen van uw grenzen. Tijdens een intake zullen uw beperkingen in kaart worden gebracht en zal er een schema op maat gemaakt worden.

voetbal.jpg
Untitled-1.jpg
volley.jpg
wrestling.jpg
swimming.jpg
boxing.jpg