Savornin Lohmanlaan | Tel: 020-7979852
Stationsstraat | Tel: 020-6411642
Amstelhof | Tel: 0297-521539

Team

Karel Muns Fysiotherapie is sinds 1987 een begrip in Amstelveen en omgeving. Naast goed luisteren naar patienten bezitten onze kundige therapeuten kennis, expertise en ervaring voor adequate begeleiding en hulpverlening.

Bel Amstelveen Savornin Lohmanlaan

Bel Amstelveen Stationsstraat

Bel De Kwakel Amstelhof


Locaties

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Savornin Lohmanlaan
Dit is onze nieuwste locatie waar wij in 2012 gestart zijn. De praktijk is gevestigd in de "Witte School", een voor oudere Amstelveners bekend gebouw. Wij hebben hier twee mooie oefenzalen met diverse apparatuur. Op dit moment werken we met 4 fysiotherapeuten op deze locatie. Daarnaast geven wij fitnesslessen in kleine groepen.

Stationsstraat
In het Oude Dorp van Amstelveen zijn wij gevestigd in het voormalige postkantoor. Op deze locatie werken 3 fysiotherapeuten en een Mensendieck therapeute.

Amstelhof

In 2005 zijn wij gestart met onze praktijk bij Amstelhof Health Club. Wij werken hier met 6 fysiotherapeuten en maken gebruik van de faciliteiten van Amstelhof Health Club. Dat betekent dat u onder begeleiding aan uw herstel kunt werken in de fitnessruimte. Daarnaast geven wij drie keer per week Aqua Fysio lessen in het zwembad.
Karelmuns.nl plaatst cookies in je browser die wij gebruiken voor functionele, analytische en marketing doeleinden.
Akkoord