Maak een afspraak

Sacha Bal

  • Fysiotherapeut
  • Oncologische revalidatie
  • Sportrevalidatie
  • Orthopedische en Neurologische revalidatie
  • Medical Taping Concept

Wie ben ik?

Opleidingen en specialiteiten

Sinds 1999 werk ik bij Karel Muns fysiotherapie als algemeen fysiotherapeut.

Door jarenlange ervaring en de “klassieke” opleiding tot fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in alle soorten van revalidatie. Orthopedische revalidatie(denk daarbij aan nieuwe heup/knie, enkelbanden/knieklachten of klachten aan de arm), neurologische revalidatie en sportrevalidatie. Ook heb ik veel ervaring met behandeling van de wervelkolom klachten. Door een opleiding in medical taping(MTC Concept), kan ik tapen toepassen als hulpmiddel bij uw behandeling. Eén keer per week geef ik ook een HIIT-training.

Mijn patiëntengroep zit tussen de 10 jaar en 93 jaar, ouder en jonger zijn natuurlijk ook van harte welkom. Bij jongeren gaat het meestal om sportblessures, bij ouderen juist om de klachten die voorkomen bij het ouder worden. Ik heb regelmatig kinderen met blessures op de bank, maar heb ook mensen met chronische ziekten onder behandeling.

U kunt bij mij terecht voor alle soorten blessures, sport of niet sport gerelateerd. 

Eén van mijn hobby’s: ik speel nog op redelijk hoog niveau hockey en sinds 2014 ben ik ook een Nederlands Hockey Master (Nederlands team boven de 35)

e-mail: sacha.bal@karelmuns.nl
telefoon: 020 641 16 42

Afspraak maken

Wil je graag dat Sacha jou helpt met je klachten. Neem dan contact met ons op en vraag naar Sacha.