Maak een afspraak

Ron Langelaan

  • Fysiotherapeut
  • RugNetwerk
  • Manueel therapeut
  • Dry Needling
  • Medical Taping Concept
  • Artrose Netwerk

Wie ben ik?

Opleiding en specialiteiten

In juni 2004 ben ik afgestudeerd voor fysiotherapeut aan de Hogeschool van Leiden en sinds 1 april 2005 werkzaam bij Fysiotherapie Amstelhof. Tijdens mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Amstelhof heb ik de opleidingen Manuele Therapie methode Utrecht (van der Bijl) gevolgd en in februari 2014 afgerond. Dit is een zachte methode voor het mobiliseren en kan worden toegepast op het gehele lichaam.

Ook kunt u mij ik 1x per week in het zwembad vinden voor een aqua fysio les (Maandag om 9:00). Voor mijn opleiding fysiotherapie heb ik het CIOS te Overveen afgerond en ben daardoor ook nog fitnessinstructeur en zwemonderwijzer.

Sinds 2016 ben ik aan gesloten bij het RugNetwerk, omdat mijn interesse ligt bij de wervelkolom. Waar komt de beperking/pijn vandaan en hoe kunnen we dat zo snel mogelijk samen verminderen/oplossen. Doordat ik breed geschoold ben kunnen we op verschillende manieren aan uw klacht werken.

Ervaart u klachten met bewegen of heeft u een andere uitdaging en wilt u hier samen met mij aan werken? Bel dan voor een afspraak zodat wij samen aan de slag kunnen voor uw herstel.

Aanwezig op Ma, Di, Wo, Do, Vrij

e-mail: ron.langelaan@karelmuns.nl
telefoon: 0297 52 15 39

Afspraak maken

Wil je graag dat Ron jou helpt met je klachten. Neem dan contact met ons op en vraag naar Ron.