Maak een afspraak

Marcel Hofman

  • Fysiotherapeut
  • Aquatherapie
  • Medical Taping Concept
  • Longrevalidatie
  • Chronisch ZorgNet

Hoe kan ik u helpen?

Opleidingen en specialiteiten

Ik werk sinds 2016 bij Fysiotherapie Karel Muns als algemeen fysiotherapeut. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut in 2015 te Hogeschool Leiden. Ik heb eerst een jaar als fysiotherapeut in Amstelveen gewerkt onder Karel Muns en sinds 2017 als fysiotherapeut bij Amstelhof.

Ik heb verschillende ervaringen opgedaan in de fysiotherapie. Ben als fysiotherapeut actief geweest bij de voetbalclubs s.v. Buiksloot en vv. Amstelveen Heemraad om daar de selectie van de voetbalclub fit te houden. Daarnaast ben ik zelf ook altijd al actief geweest in de voetbalwereld als voetballer zelf, heb zelf 6 jaar in een eerste elftal gespeeld.

Sinds 2018 ben ik gecertificeerd longfysiotherapeut. Dat wil zeggen dat ik voor mensen met COPD/astma een behandeltraject doorneem, om er voor te zorgen dat deze mensen een betere kwaliteit van leven krijgen.

In Amstelhof ben ik een van de fysiotherapeuten die de aqua-fysio geeft. Dit om ervoor te zorgen dat ook mensen met reumatische aandoeningen, artrose ook fit kunnen blijven. 

e-mail: marcel.hofman@karelmuns.nl
telefoon: 0297 52 15 39

Afspraak maken

Wil je graag dat Marcel jou helpt met je klachten. Neem dan contact met ons op en vraag naar Marcel.