Maak een afspraak

Hanna Babić

  • Fysio-assistent
  • Shockwave

 

Hanna Babić bevindt zich momenteel in de afstudeerfase van haar opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hanna staat voor persoonlijke zorg en samenwerking binnen het vakgebied van de fysiotherapie. Ze gelooft sterk in het belang van een empathische benadering en een goede samenwerking met haar collega's om optimale zorg te kunnen bieden.

 

Voor Hanna is het belangrijkste aspect van fysiotherapie dat elke patiënt zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelt, en dat ze de hoogste kwaliteit aan zorg ontvangen. Het streven naar een glimlach bij haar patiënten bij het verlaten van de praktijk beschouwt ze als een waardevolle plus.

 

Hanna heeft haar passie voor sport en topsport ontwikkeld tijdens het volgen van de minor musculoskeletaal aan de Hogeschool Saxion in Enschede en is tegenwoordig bezig met haar afstudeerstage te voltooien bij de Ajax Vrouwen 1 en het vrouwen talententeam. Daarnaast is ze gecertificeerd in shockwavetherapie, waarmee ze haar kennis en vaardigheden op het gebied van behandeling en revalidatie verder aan het ontwikkelen is.

 

Gedurende haar leven heeft Hanna jarenlang gevolleybald en gevoetbald. Momenteel is ze echter vol enthousiasme te vinden in de sportschool, waar ze haar passie voor een gezonde levensstijl en lichaamsbeweging voortzet.

 

Hanna kijkt ernaar uit om u te verwelkomen bij Fysiotherapie Karel Muns, waar ze zich inzet om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken met een persoonlijke en professionele benadering.

Afspraak maken

Wil je graag dat Hanna jou helpt met je klachten. Neem dan contact met ons op en vraag naar Hanna.