Maak een afspraak

Beoordeling praktijk in 2019

In 2019 hebben wij maar liefst een 9.0 mogen ontvangen van onze patiënten.

Beoordeling 2019

Goede score!

In 2019 hebben wij maar liefst een 9.0 mogen ontvangen van onze patiënten. Wij zijn enorm blij met deze beoordeling en streven ernaar ook in 2020 goede en kwalitatieve zorg te leveren.

Nu ten tijde van de coronacrisis is ons 'normale' werk bijna tot stilstand gekomen. Alleen nog de hoogst noodzakelijke behandelingen voeren wij uit, met aangescherpte maatregelen. Wij zijn niet open voor groepslessen, trainingen of reguliere behandelingen (zonder noodzaak). Wel is het mogelijk een video- of telefonisch consult te hebben met uw therapeut. Ook als u klachten heeft en informatie, advies of graag oefeningen wilt zijn wij bereikbaar. Neem contact op met de praktijk en wij zorgen dat u, ook in 2020, goed geholpen wordt!

Wij zitten natuurlijk niet stil, ondanks onze terugvallende werkzaamheden met patiënten, zijn wij achter de schermen ontzettend hard bezig met onder andere oefenvideo's, protocollen en kwaliteitsverbetering.

Dimitry Roschar 26 maart 2020

Contact opnemen

Maakt al dat interessante nieuws je nieuwsgierig naar onze praktijk? Kom een keer langs om kennis te maken bij 1 van onze praktijken in Amstelveen of Uithoorn!