Maak een afspraak

Fysiotherapie, fitness en aquatherapie

Hoe gaan wij om met corona en wat betekent dit voor u.

Fysiotherapie, fitness en aquatherapie

Wat betekent dit voor u?

Beste mensen,

De corona is helaas nog onder ons, maar we mogen per 1 juli a.s. onze deuren weer openen voor de vrije fitness en oefengroepjes! Wij begrijpen als gezondheidsspecialisten hoe belangrijk het is om te bewegen. Echter willen wij dit wel veilig doen waardoor de situatie nu wat ander is, hieronder lichten wij dit toe.

Wij hebben de praktijkruimte en oefenruimte ingericht om aan alle regels te voldoen die wij moeten hanteren. Zo zijn er apparaten verplaatst in de oefenzaal, scheidingslijnen geplaatst, desinfectiemiddelen aanwezig en attenderen wij op het houden van 1,5meter afstand.

Binnen de fysiotherapie zijn wij enigzins terug naar normaal en mogen wij zonder mondkapje werken. Echter gebruiken wij deze wel degelijk bij kwetsbare patiënten. Een afspraak maken hoeft dus niet langer te wachten, echter gelden wel de volgende regels:

1. U bent niet verkouden of heeft last van hoesten;
2. U heeft in de afgelopen twee weken geen corona gehad en bent ook niet in contact geweest met iemand die corona heeft gehad;
3. U bent verplicht uw handen te wassen of desinfecteren bij binnenkomst
4. Wij vragen u zelf een (schone) handdoek mee te nemen naar de behandeling.
5. U bent verplicht zich vooraf in te schrijven bij zelfstandig trainen.
6. Kom zo kort mogelijk voor de afspraak naar binnen bij de praktijk.

 

INFORMATIE AMSTELHOF

Aquatherapie op Amstelhof vindt wel doorgang. Hiervoor dient u zich wel in te schrijven.

 

INFORMATIE STATIONSSTRAAT

De oefengroepen die wij hebben zullen voorlopig niet binnen trainen bij ons in de praktijk, tenzij de groepsgrootte dat toe laat. Ellen van Tilburg verzorgd een aantal trainingen in de buitenlucht in de achtertuin van Karel waar het houden van 1,5m afstand mogelijk is. U wordt wel verzocht zelf een matje/handdoek/bidon mee te nemen.

De HITT trainingen vinden doorgang (vanaf 1 juli) in onze achtertuin, hiervoor is aanmelden verplicht (bij Dimitry Roschar) en kan bij slecht weer worden afgezegd. De tijden zijn wat aangepast en vooraf zelfstandig trainen kan allen op aanvraag.

Maandag 08:15-08:45 (Cas Veldhuizen)
Woensdag en Vrijdag 08:30 - 09:00 (Dimitry Roschar)

De Aquatherapie lessen vinden tot nader orde geen doorgang bij Health City, zij kunnen helaas geen veilige omgeving garanderen in het zwembad.

Op vrijdagmiddag van 14:00-15:15 is de grote oefenzaal bezet en is zelfstandig trainen niet mogelijk. Ook maandag woensdag en vrijdag van 08:00-09:00 is zelfstandig trainen helaas niet mogelijk. Onze openingstijden zijn enigzins aangepast, daarom is voor zelfstandig trainen reserveren verplicht. Neem hiervoor contact op met uw behandelend therapeut, contactpersoon of bel naar de praktijk.

Heeft u vragen voor ons kunt u gerust bellen of contact opnemen met uw therapeut per mail.

Wij hopen u weer te zien bij ons in de praktijk!

 

Dimitry Roschar 30 juni 2020

Contact opnemen

Maakt al dat interessante nieuws je nieuwsgierig naar onze praktijk? Kom een keer langs om kennis te maken bij 1 van onze praktijken in Amstelveen of Uithoorn!