Maak een afspraak

Leefstijlprogramma 2DO

Wil je afvallen of ken je iemand die fitter wilt worden? Dan is het leefstijlprogramma 2DO de perfecte opportuniteit!

Kickstart voor een gezondere leefstijl: 2DO

Wat houdt het precies in?

Wil jij werken aan jouw gezondheid? Karel Muns biedt samen met Diëtheek Amstelveen het kickstart leefstijlprogramma 2DO aan. Leefstijlaanpak 2DO is een nieuwe intensieve leefstijlinterventie, gericht op afvallen met behoud van spiermassa. Het is een traject van 3 maanden waarbij je gaat werken aan een gezondere leefstijl, onder begeleiding van diëtist Julia en fysiotherapeut Sam. De doelgroep van 2DO zijn 55+ers met overgewicht en (een verhoogd risico op) Diabetes mellitus type 2.

 

Het programma bestaat uit een zowel groeps- als individuele bijeenkomsten. Er wordt gestart met een intake gesprek bij de diëtist. De diëtist stelt samen met jou een persoonlijk voedingsadvies op. Vervolgens vindt er iedere week een contactmoment met de diëtist plaats. Dit is zowel  individueel als in groepsverband. Daarnaast wordt er 3x in de week gesport bij de fysiotherapeut. Minimaal 2x kracht- en intervaltrainingen en 1x de mogelijkheid om te wandelen of deel te nemen aan een andere beweegactiviteit. 

 

Wil je starten? Meld je dan vandaag nog aan via 088-4253600  of via https://www.dietheek.nl/contact/  en vraag naar een intake bij diëtist Julia in Amstelveen (locatie Karel Muns Fysiotherapie).

 

Telefoonnummer voor afspraken: 088-4253600

Telefoonnummer voor vragen over het programma: 06-21848218

 

E-mail: info@dietheek.nl

Rens Hamers 11 augustus 2021

Contact opnemen

Maakt al dat interessante nieuws je nieuwsgierig naar onze praktijk? Kom een keer langs om kennis te maken bij 1 van onze praktijken in Amstelveen of Uithoorn!