Savornin Lohmanlaan | Tel: 020-7979852
Stationsstraat | Tel: 020-6411642
Amstelhof | Tel: 0297-521539

Therapie en Sport

Karel Muns Fysiotherapie is gespecialiseerd in diverse vormen van sport trainingen. Bekijk voor meer informatie over een van de trainingen het betreffende onderdeel of contact opnemen met een van onze medewerkers.

Blessure spreekuur

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op elke maandagavond tussen 18:00 uur en 19:00 uur kunnen leden van Sporting Martinus in de praktijk aan de De Savornin Lohmanlaan 2 aankloppen voor een gratis en vrijblijvend consult.

Sinds de start van het seizoen 2012 – 2013 neemt Robby Boes, fysiotherapeut van Fysiotherapie Karel Muns, de verzorging voor zijn rekening van Zaterdag 1. De praktijk biedt ook dit seizoen aan, om deze service uit te breiden naar de gehele club.       

Er wordt gewerkt zonder wachtlijsten. U wordt direct geholpen. Vroegtijdig ingrijpen voorkomt verergering van klachten en stimuleert sneller herstel. Ook voor vragen over kleine pijntjes of de preventie van blessures kunnen spelers langskomen.         

Fysiotherapie Karel Muns werkt nauw samen met gerenommeerde orthopedisten van het Amstelland ziekenhuis. Als wordt vastgesteld dat aanvullend onderzoek noodzakelijk is, kan dat snel worden geregeld.

 

Karelmuns.nl plaatst cookies in je browser die wij gebruiken voor functionele, analytische en marketing doeleinden.
Akkoord