Savornin Lohmanlaan | Tel: 020-7979852
Stationsstraat | Tel: 020-6411642
Amstelhof | Tel: 0297-521539

Therapie

Karel Muns Fysiotherapie is gespecialiseerd in diverse vormen van therapie. Voor meer informatie over een van de therapieen kunt u het betreffende onderdeel bekijken, of contact opnemen met een van onze medewerkers.

Algemene fysiotherapie

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wat bieden wij?

Maatwerk

De ene patient is de andere niet. Afhankelijk van uw conditie en klachtenpatroon krijgt u uw eigen behandeltraject. Na de fysiotherapeutische intake en het onderzoek wordt er een individueel plan van aanpak voor u opgesteld. Afhankelijk van uw klachten kunnen wij gebruik maken van diverse benaderingswijzen, denk aan oefentherapie, massage, ultra-geluid, mobilisaties, voorlichting, enz. Een combinatie hiervan leidt meestal tot het gewenste resultaat.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in de Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg en in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De fysiotherapeuten volgen cursussen en nascholing om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. U kunt bij ons op de beste zorg rekenen.

Contact met uw huisarts of specialist

Communicatie en coördinatie rondom de zorg vinden wij belangrijk, daarom houden wij uw huisarts of specialist op de hoogte over het behandelverloop. Zij worden tijdens of na het behandeltraject schriftelijk en zonodig telefonisch geïnformeerd over het verloop en de resultaten van de behandeling, tenzij u aangeeft dat u dit niet wilt.

 

Karelmuns.nl plaatst cookies in je browser die wij gebruiken voor functionele, analytische en marketing doeleinden.
Akkoord