Savornin Lohmanlaan | Tel: 020-7979852
Stationsstraat | Tel: 020-6411642
Amstelhof | Tel: 0297-521539

Savornin Lohmanlaan

Savornin Lohmanlaan 2
1181 XM Amstelveen
Tel: 020-7979852
Orthopedisch Fysiotherapeut, Oedeemtherapeute Orthopedisch Fysiotherapeut, Oedeemtherapeute

Kiki Corbiere

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Als klein meisje van 5 jaar riep ik altijd (voor zover ik het woord uit kon spreken): ‘ik word later “fysetheriapeute”’.

En nu, .....vele jaren later, ben ik fysiotherapeute bij Karel Muns Fysiotherapie.

Op 4 maart 1986 ben ik geboren in Groningen.
Na de middelbare school ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen. Dit was toch echt wat ik voor ogen had en wat ik verwachtte. Mijn studietijd heb ik afgesloten met een stage in een revalidatiecentrum en 2 stages in een particuliere praktijk, waarvan 1 in het buitenland. Ik heb genoten van het studentenleven met alles wat daarbij hoort. Tijdens mijn studie wist ik al dat ik niet in Groningen wilde blijven, maar het liefst in of rond Amsterdam zou willen werken.
In februari 2009 ben ik afgestudeerd en kon toen direct beginnen bij Fysiotherapie Karel Muns, waar ik met heel veel plezier en enthousiasme werk.

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd en veel ervaring opgedaan, verder ben ik mij steeds meer gaan specialiseren op orthopedisch gebied. In 2013 heb ik de 3-jarige opleiding Cyriax (orthopedische geneeskunde) afgerond.
Naast mijn specialisatie in schouders, ben ik mij meer gaan verdiepen in diverse pols- en handklachten.


De laatste jaren heb ik veelal patiënten met orthopedische klachten behandeld, de specialisatie oedeemtherapie geeft me vanaf nu de mogelijkheid ook patiënten met oedeemklachten te behandelen.

In juni 2016 heb ik de opleiding oedeemtherapie afgerond. Deze specialisatie richt zich op het helpen van mensen met oedeem klachten. Oedeemklachten kunnen ontstaan na bijvoorbeeld een ongeval/operatie, maar ook oncologische patiënten, denk hierbij bijvoorbeeld aan borstkanker patiënten, kunnen oedeemklachten ervaren.

Als fysiotherapeute bij Karel Muns houd ik mij niet alleen bezig met behandeling van patiënten, maar ben ik tevens werkzaam als kwaliteitsmedewerker. Diverse taken, zoals HKZ certificering en dossiervorming hebben ook mijn aandacht en vallen deels onder mijn verantwoordelijkheid.
Gelezen: 327 keer Laatst aangepast op dinsdag, 26 juni 2018 12:10
Karelmuns.nl plaatst cookies in je browser die wij gebruiken voor functionele, analytische en marketing doeleinden.
Akkoord