Savornin Lohmanlaan | Tel: 020-7979852
Stationsstraat | Tel: 020-6411642
Amstelhof | Tel: 0297-521539

Informatie

Algemene informatie over diverse onderwerpen kunt u hiernaast selecteren en bekijken, of contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij voorzien u graag van informatie.

Praktijk reglement

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

1.

Bij verhindering van een afspraak dient men deze 24 uur van te voren af te melden. Bij het niet tijdig afmelden wordt de behandeling bij de patient in rekening gebracht. Deze rekening wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraar.

2.

Wij adviseren u om uw verzekeringspolis betreffende vergoedingen fysiotherapie voor het starten van de behandelingen door te nemen. U bent daar zelf verantwoordelijk voor. Dit in verband met het verplichte eigen risico of beperkte vergoeding voor fysiotherapeutische behandeling. Indien u in het kalenderjaar 2014 al bij een andere fysiotherapeut of manueel therapeut onder behandeling bent geweest kan dit gevolgen hebben voor verder vergoeding van uw fysiotherapeutische behandeling bij onze praktijk. Als er geen recht meer is op vergoeding vanuit de verzekering komen de behandelingen voor uw eigen rekening.

3.

Via onze website kunt u zich aanmelden voor een afspraak. Wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen om de afspraak in te plannen.

4.

Behandeling vindt uitsluitend op afspraak plaats.

5.

Bij uw eerste bezoek graag uw verzekeringspas en identiteitsbewijs meenemen. Wij zijn verplicht uw identiteit te controleren.

6.

Het door de therapeut ingestelde behandelprotocol is niet afhankelijk van het aantal behandelingen die door uw verzekering worden vergoed.

7.

Indien u om medische redenen niet in staat bent om naar de praktijk te komen en u daar een verwijzing voor heeft, kunnen wij u ook aan huis behandelen.

8.

Wij willen u vragen om de oefenruimte en sportzaal alleen met schone schoenen te betreden. Voor het gebruik van de apparaten is een handdoek vereist. Als u niet weet hoe een apparaat werkt, vraag om uitleg.

9.

Het is niet toegestaan om eet- en drinkwaren te nuttigen in de oefen- en behandelruimtes. In alle ruimtes is het verboden om te roken. 

10.

Gelieve geen waardevolle spullen in de kleedruimte achter te laten. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van zich in dit gebouw of binnen de directe omgeving van dit gebouw bevindende eigendommen en/of bezittingen van bezoekers.

11.

Wij conformeren ons aan de gedragscode van het genootschap voor fysiotherapie (KNGF) betreffende privacy en bejegening. Deze gedragscode op verzoek ter inzage verkrijgbaar.

12.

Indien u een klacht heeft over onze praktijk kunt u deze kenbaar maken bij uw therapeut. Wij conformeren ons aan de klachtenprocedure van het genootschap voor fysiotherapie (KNGF).

13.

Bij afwezigheid van uw behandelend fysiotherapeut door bijvoorbeeld vakantie of ziekte, wordt de behandeling in overleg met de cliënt door één van de collega's overgenomen.

14.

Bij onze praktijk lopen studenten fysiotherapie stage. Stagiaires assisteren bij het begeleiden en behandelen van patiënten en vallen onder de verantwoordelijkheid van de praktijk. Indien u bezwaar heeft tegen de inzet van een stagiaire in uw behandeltraject, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken.

15.

Wij verzoeken u om uw mobiele telefoon in de praktijk op trilstand te zetten en niet te bellen in de wachtruimte.

16.

Indien u opmerkingen of ideeën heeft ter verbetering van onze dienstverlening dan stellen wij dit zeer op prijs. U kunt dit zowel mondeling als schriftelijk aan ons doorgeven.

Karelmuns.nl plaatst cookies in je browser die wij gebruiken voor functionele, analytische en marketing doeleinden.
Akkoord